Hitta mäklare i Stockholm

Din-mäklare.se hjälper dig att hitta rätt mäklare i Stockholm - vi jämför över 1.200 mäklare i Stockholm.

Hitta mäklare i Stockholm

Är du intresserad av att hitta precis rätt mäklare vår vackra huvudstad Stockholm? Då har du kommit helt rätt. Vi på Din-mäklare.se jämför över 6.000 svenska mäklare och över 1.200 mäklare i Stockholm. Tack vare vårt stora utbud av mäklare i Stockholm så känner vi oss trygga i att vi kan hjälpa till att hitta rätt mäklare för just dig, din bostad och din smak.


Alla mäklare som finns registrerade hos oss är registrerade mäklare hos Fastighetsmäklarinspektionen för att kunna erbjuda dig som säljare den högsta möjliga tryggheten inför din kommande bostadsaffär. Vår vision är att alltid, utan undantag, kunna erbjuda dig rätt mäklare för uppdraget. För att kunna ge dig ett så pricksäkert förslag av mäklare som möjligt kan du ta en titt på recensioner av dom mäklare vi erbjuder dig – recensioner som kommer från tidigare säljare som använt sig av dom mäklare vi hittat till dig. Lita därför inte bara på vårt ord och vår rekommendation – lita på säljare som varit i samma sits som dig! I Stockholm finns bland annat Eklund New York Stockholm (ESNY) som mäklarfirma som drivs av den världskända mäklaren Fredrik Eklund som till vardags jobbar som mäklare i New York, USA. Fredrik är känd för sin 'high kicks' och för att han gillar att bära en stilren klocka tillsammans med färgglada strumpor.


Mäklare i Stockholm innerstad

Efter att du har klickat på Hitta mäklare, fyllt i dina kontaktuppgifter, information om din bostad och övrig relevant information så kommer vi att återkomma med mellan 1-4 mäklare vi tror kan passa dig. Vi har i dagsläget många mäklare i Stockholms innerstad om det skulle vara intressant för dig och din nuvarande bostad. Områden såsom Östermalm, Södermalm och Stureplan är inte sällan områden som avverkas på daglig basis för våra professionella mäklare.


Lista på mäklare i Stockholm

Vi erbjuder ingen direkt lista på mäklare i Stockholm, men det går att finna hos våra partners. Klicka här för att se listan på mäklare i Stockholm som kan passa dig. Tveka inte på att anmäla dig som intresserad av att hitta mäklare i Stockholm – din anmälan är helt förutsättningslös och kostnadsfri. Du bestämmer själv vilken mäklare du vill gå vidare med. Lycka till med din bostadsförsäljning önskar vi på Din-mäklare.se!


+6.000

REGISTRERADE MÄKLARE

+1.500

FÖRMEDLADE BOSTADSAFFÄRER

+600

RECENSIONER

365

KOPPAR KAFFE


Så fungerar Din-mäklare.se

1. När du har klickat på Hitta mäklare så kommer du att bli ombedd att fylla i enkla uppgifter om ditt boende, kontaktuppgifter och adressuppgifter så att vi vet vilken stad vi ska genomsöka efter relevanta mäklare.

2. När informationen du ansökt med mottagits återkommer Din-mäklare.se till dig med mellan 1-4 mäklare som passar dig och som presterat bäst den senaste tiden.

3. Du väljer själv den mäklare du tycker passar dig bäst och genomför försäljningen tillsammans med den mäklaren om allt känns rätt. Glöm inte att gå igenom tidigare säljares rekommendationer av dom mäklare du fått rekommenderade till dig, rekommendationerna av mäklare hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut som gör att du kan sova gott över ditt val av mäklare.