Hitta mäklare i Örebro

Din-mäklare.se hjälper dig att hitta rätt mäklare i Örebro - vi jämför över 1000 mäklare i Örebro.

Hitta mäklare i Örebro

Dags att hitta mäklare till din kommande bostadsförsäljning i Örebro? Det gör oss glada då vi jämför över 100 mäklare i Örebro och känner oss således mycket trygga i att vi kommer kunna hitta rätt mäklare för just dig och din specifika bostad. I toppen av dom bästa mäklarna i Örebro finner vi namn såsom Erik Lejon och Gabriel Damar – båda mäklarna har under det senaste halvåret publicerat bostadsobjekt till ett värde över 100 miljoner kronor och har över 40 omdömen per person.


Vi på Din-Mäklare.se rekommenderar inte bara mäklare i Örebro utan att tänka till. Vi ser till att hitta rätt mäklare för just din bostad. När du väljer att hitta mäklare genom oss så behöver vi information som rör din nuvarande bostads storlek i boarea, kontaktuppgifter samt hur många rum din nuvarande bostad har. Utifrån detta kommer vi att återkomma med mellan 1-4 mäklare i Örebro för att säkerställa att du finner just rätt mäklare för ditt objekt och som passar din smak. När du mottagit våra rekommendationer av mäklare så kan du själv i lugn och ro gå igenom respektive mäklares statistik och göra research på mäklarbyrån som denne företräder och representerar. Som om inte det vore nog kan du även ta del av tidigare säljares kommentarer, recensioner och betygsättning av mäklarens tidigare insatser för andra säljare som varit i exakt samma sits som dig – allt för att du ska kunna genomföra en så trygg bostadsaffär som möjligt!


Örebro är fyllt av nyligen exploaterade områden såsom Ladugårdsängen, Södra Ladugårdsängen och Mejeritorget. Samtliga områden är fyllda av nya fräscha bostäder, och kan vara bra alternativ för dig som vill sälja din bostad för att på sikt hitta nytt, oavsett om det rör sig om bostadsrätt eller hyresrätt. Örebros största utmaning framöver anser vi vara utrymmet för hustomter, inte minst lokalt. Örebro har på den senaste tiden slagit rekord i flest nyproducerade lägenheter i hela Sverige – vilket givetvis är en fantastisk bedrift. Någonting som dock ofta hamnar i skymundan i Örebro är just tomter och utrymmen för hus och hustomter för den stora familjen eller för dom som föredrar flervåningshus framför nyproducerade lägenheter.


Mäklarbyråer i Örebro

Örebro blommar på flera sätt – och med det tillkommer nya mäklarbyråer. I Örebro finner du finner du mäklarbyråer såsom Svenskt Fastighetsförmedling, Mäklarhuset, HusmanHagberg och Örebro Notar, men också nya uppstickare såsom Lejons Mäkleri. Lejons Mäkleri har på mycket kort tid, närmare bestämt sedan 2016, etablerat ett välkänt varumärke i Örebro och har i dagsläget 4 mäklare (Erik Lejon, Charlotte Björkgren, Urban Flynner och Cecilia Flynner), men också 3 blivande mäklare i skrivande stund (Liza Hjalmarsson, Emelie Berglind och Alice Eriksson).


Mäklararvode i Örebro

Mäklararvodena i Örebro varierar, men har under den senaste tiden ökat i samband med en rusande högkonjunktur i både samhällsekonomin och i bostadsbyggandet. Det har byggts många bostäder i Örebro den senaste tiden, och även om en stor del av dessa är hyresrätter så omfattas bostadsbyggandet ändå av en stor uppgång av ett byggande av bostadsrätter och andra fastigheter. Den vanligaste arvodestypen i Örebro är en ett fast arvode på en genomsnittlig procent om 2,5% - och det genomsnittliga mäklararvodet ligger just nu på drygt 41.000 kronor, med en median om 35.000 kronor i mäklararvode. Källa: Mäklarofferter.


+6.000

REGISTRERADE MÄKLARE

+1.500

FÖRMEDLADE BOSTADSAFFÄRER

+600

RECENSIONER

365

KOPPAR KAFFE


Så fungerar Din-mäklare.se

1. När du har klickat på Hitta mäklare så kommer du att bli ombedd att fylla i enkla uppgifter om ditt boende, kontaktuppgifter och adressuppgifter så att vi vet vilken stad vi ska genomsöka efter relevanta mäklare.

2. När informationen du ansökt med mottagits återkommer Din-mäklare.se till dig med mellan 1-4 mäklare som passar dig och som presterat bäst den senaste tiden.

3. Du väljer själv den mäklare du tycker passar dig bäst och genomför försäljningen tillsammans med den mäklaren om allt känns rätt. Glöm inte att gå igenom tidigare säljares rekommendationer av dom mäklare du fått rekommenderade till dig, rekommendationerna av mäklare hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut som gör att du kan sova gott över ditt val av mäklare.