Hitta mäklare i Malmö

Din-mäklare.se hjälper dig att hitta rätt mäklare i Malmö - vi jämför över 400 mäklare i Malmö.

Hitta mäklare i Malmö

Sveriges tredje största tätort – därtill ungefär Sveriges tredje mest mäklar-täta ort. Med ett snittpris på 28,300 kr per kvadratmeter står vi till er tjänst med att hitta mäklare för dig som vill sälja bostad i Malmö. Vi har nästan 400 registrerade mäklare i Malmö i dagsläget och känner oss således trygga i att vi kan hitta rätt mäklare för just dig och din bostadsförsäljning.


Klicka på Hitta mäklare så slussas du till vår partner med mäklarregistret. Fyll i dina kontaktuppgifter, din nuvarande adress och information om din bostad såsom boarea, antal rum och övrig information som kan vara av intresse för din kommande mäklare. Övrig information kan vara söder- eller västerläge, balkong eller nyrenoverade rum bland annat. När din information kommit till våra partners så återkommer vi med mellan 1-4 rekommendationer på mäklare vi hittat åt dig. För att du ska kunna känna dig trygg i våra rekommendationer av mäklare så är alla våra mäklare registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.


Mäklarbyråer i Malmö

I Malmö har vi flera mäklarbyråer representerade, bland annat Erik Olsson, Våningen och Villan samt Landgren med flera. Om du vill ha en särskild rekommendation från oss får du gärna skicka med dom önskemål som du har i informationen redan vid din första ansökan om att hitta mäklare.


Vad kostar det att Hitta mäklare i Malmö?

Tro det eller ej – men tjänsten är helt gratis. Vi debiterar ingenting på din förutsättningslösa anmälan om att Hitta mäklare. När du mottagit våra rekommendationer kan du själv, innan du tar upp kontakten med någon mäklare, gå in och läsa andra säljares kommentarer och recensioner av dom avsedda mäklarna som vi rekommenderat dig. På så sätt tar du inte bara våra rekommendationer, utan kan även göra din egna grundliga research innan du väljer vilken mäklare du vill gå vidare med.


+6.000

REGISTRERADE MÄKLARE

+1.500

FÖRMEDLADE BOSTADSAFFÄRER

+600

RECENSIONER

365

KOPPAR KAFFE


Så fungerar Din-mäklare.se

1. När du har klickat på Hitta mäklare så kommer du att bli ombedd att fylla i enkla uppgifter om ditt boende, kontaktuppgifter och adressuppgifter så att vi vet vilken stad vi ska genomsöka efter relevanta mäklare.

2. När informationen du ansökt med mottagits återkommer Din-mäklare.se till dig med mellan 1-4 mäklare som passar dig och som presterat bäst den senaste tiden.

3. Du väljer själv den mäklare du tycker passar dig bäst och genomför försäljningen tillsammans med den mäklaren om allt känns rätt. Glöm inte att gå igenom tidigare säljares rekommendationer av dom mäklare du fått rekommenderade till dig, rekommendationerna av mäklare hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut som gör att du kan sova gott över ditt val av mäklare.